Assortiment

Bulko Nederland B.V. heeft een breed assortiment bouwwerken. Op deze pagina kunt u een aantal van onze bouwwerken bekijken. Wij maken alles geheel naar wens van de klant. Ons assortiment bestaat onder meer uit:

Bergingen

Blokhutten

Chalets

Blokhut op maat

Buitenverblijven

Exclusieve houtbouw

Goedkope blokhutten

Goedkope tuinhuisjes

Houten aanbouw

Houtbouw garage

Houten carport

Houten carport bouwen

Houten kapschuur

Houten garage

Houten overkapping

Houten paardenstallen

Houten schuur

Houten schuur onderhouden

Houten prieel

Houtsoorten

Kapschuur bouwen

Terrasoverkappingen

Tuinhuisjes

Tuinhuisje op maat

Tuinkantoor bouwen

Types houten paardenstallen

Wie zijn wij

Naast deze producten kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld veranda's, ateliers, sauna's, gastenverblijven en clubgebouwen. 

Tevens zijn we leverancier voor campings, glampings en recreatieparken voor het leveren van lodges, glamping huisjes, vakantiewoningen, pods en trekkershutten.

Bekijk onze Lodges of overige woningen.

Als particulier of als recreatie-eigenaar op zoek naar een chaletwoning of recreatiewoning? Op onze website www.timbersales.nl vindt u deze woningen. Ook mantelzorgwoningen van groot tot klein realiseren wij!

Al onze producten worden gemaakt van duurzaam hout. Op de pagina houtsoorten treft u een overzicht aan van de verschillende houtsoorten waar Bulko Nederland B.V. mee werkt. Andere houtsoorten zijn natuurlijk bespreekbaar.

In onze webshop vindt u tal van voorbeelden van ons assortiment. Houd onze webshop in de gaten, wekelijks worden er nieuwe producten toegevoegd.