Standaard blokhutten (bouwpakket)

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Standaard blokhutten van Bulko!

Naast dat Bulko alles maatwerk voor de klanten levert en monteert, zijn er ook goedkope bouwpakketten verkrijgbaar. Voor deze pakketten geldt dat wij alleen leveren! Het betreft de standaard blokhutten die allen van de houtsoort Vuren zijn voorzien. De houtdikte bedraagt, afhankelijk van het type, 28 mm, 34 mm, 40 mm of 44 mm. De blokhutten zijn standaard voorzien van groene dakshingles (uitzonderingen daargelaten). Op aanvraag zijn rode, zwarte of grijze dakshingles mogelijk (tegen meerprijs). De blokhutten kunnen ook geleverd worden met dakgootset incl. hemelwaterafvoer (tegen meerprijs). Voor overige wijzigingen aan de blokhut (denk aan omgedraaid, andere deur etc.) kan de klant contact op nemen met één van onze medewerkers. 

Duidelijke opbouwhandleiding, bevestigingsmateriaal en levertijd

Bulko levert alle producten op deze pagina's inclusief duidelijke opbouwbeschrijving met bevestigingsmateriaal. Het geheel wordt dus geleverd als bouwpakket. Voor levertijden van deze pakketten, kan vrijblijvend geïnformeerd worden bij onze medewerkers. Het verschilt per product wat de levertijd is. 

Voordelige bouwpakket blokhutten op houtbouwmaatwerk.nl

De bouwpakketten op deze pagina's zijn extra voordelig geprijsd. Wanneer een offerte wordt ingediend, berekent Bulko extra korting door in de offerte. De korting varieert per product! Let op: Uitsluitend geldig bij alleen levering!

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer