Standaard blokhutten (bouwpakket Lasita Maja)

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Standaard Lasita Maja blokhutten van Bulko!

Naast dat Bulko alles maatwerk voor de klanten levert en monteert, zijn er ook goedkope bouwpakket blokhutten verkrijgbaar. Het betreft de standaard blokhutten van Lasita Maja die allen van de houtsoort Vuren zijn voorzien. Hierbij heeft u bij de (meeste) producten keuze om de blokhut te impregneren en om de blokhut te laten spuiten (in de kleuren lichtgrijs, antraciet en wit). De houtdikte bedraagt, afhankelijk van het type, 28 mm, 34 mm, 40 mm of 44 mm. Voor alle blokhut (garages) geldt dat de weergeven prijs exclusief dakbedekking is (keuze uit dakleer/dakshingles). Heeft u vragen betreft een product? Neem contact met ons op.

Duidelijke opbouwhandleiding, bevestigingsmateriaal en levertijd

Bulko levert alle producten op deze pagina's inclusief duidelijke opbouwbeschrijving en bevestigingsmateriaal. Het geheel wordt geleverd als bouwpakket. Voor levertijden van deze pakketten, kan vrijblijvend geïnformeerd worden bij onze medewerkers. Het verschilt per product wat de levertijd is. 

Voordelige bouwpakket blokhutten op houtbouwmaatwerk.nl

De bouwpakketten op deze pagina's zijn extra voordelig geprijsd. Bulko kan u garanderen dat de blokhutten nergens anders zo voordelig zijn geprijsd! 

De weergeven prijs geldt voor de beschrijving zoals dit onder het product is vermeld.

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer