Standaard buitenverblijven (bouwpakket)

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 80

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Standaard buitenverblijven met plat dak van Bulko!

Naast dat Bulko alles maatwerk voor de klanten levert en monteert, zijn er ook bouwpakketten verkrijgbaar. Voor deze pakketten geldt dat wij alleen leveren! Voor deze pagina, betreffen dat de standaard buitenverblijven met plat dak. Met de verschillende bouwpakketten kan de klant zelf spelen met de indeling. Er bestaat de mogelijkheid om de overkapping in te richten als berging, maar ook als loungeruimte, of allebei! De klant bepaald zelf het aantal wanden, op welke plek ze komen en of de wanden onbehandeld, geïmpregneerd of gespoten dienen te worden. Daarbij heeft de klant de keuze uit verschillende deuren, ramen en verdere accessoires. Ook hier geldt, dat zelf bepaald kan worden op welke plaats de betreffende materialen komen. Standaard zijn de buitenverblijven met plat dak afgewerkt met EPDM-folie (inclusief zijwaterafvoer) en Douglashouten daktrimmen. Voor hemelwaterafvoer, goten en verdere toevoegingen, informeer vrijblijvend bij één van onze medewerkers.

Duidelijke opbouwhandleiding, bevestigingsmateriaal en levertijd

Bulko levert alle producten op deze pagina inclusief duidelijke opbouwbeschrijving met bevestigingsmateriaal. Het geheel wordt dus geleverd als bouwpakket. Voor levertijden van deze pakketten, kan vrijblijvend geïnformeerd worden bij onze medewerkers. Het verschilt per product wat de levertijd is. 

Voordelige bouwpakketten op houtbouwmaatwerk.nl

De standaard buitenverblijven met plat dak op deze pagina's zijn extra voordelig geprijsd. Wanneer een offerte wordt ingediend, berekent Bulko extra korting door in de offerte. De korting varieert per product! Let op: Uitsluitend geldig bij alleen levering!

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer