Standaard kapschuren (bouwpakket)

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Standaard kapschuren van Bulko!

Naast dat Bulko alles maatwerk voor de klanten levert en monteert, zijn er ook bouwpakketten verkrijgbaar. Voor deze pakketten geldt dat wij alleen leveren! Het betreft onze standaard kapschuren. Aan de hand van vaste modules kan de klant zijn of haar kapschuur vergroten of verkleinen. Natuurlijk kan hier een berging worden gecreëerd, maar ook enkel een overkapping, of allebei! De klant bepaald zelf het aantal wanden, op welke plek ze komen en of de wanden onbehandeld, geïmpregneerd of gespoten dienen te worden. Daarbij heeft de klant de keuze uit verschillende deuren, ramen en verdere accessoires. Ook hier geldt, dat zelf bepaald kan worden waar deze dienen te komen. Voor de standaard kapschuren van Bulko kan, ten aanzien van dakbedekking, gekozen worden uit dakpannen, dakpanplaten of dakshingles. In de meeste gevallen is de kapschuur namelijk aangeboden exclusief dakbedekking (zie afbeelding bij product). Voor hemelwaterafvoer, goten en verdere toevoegingen, informeer vrijblijvend bij één van onze medewerkers.

Duidelijke opbouwhandleiding, bevestigingsmateriaal en levertijd

Bulko levert alle producten op deze pagina inclusief duidelijke opbouwbeschrijving met bevestigingsmateriaal. Het geheel wordt dus geleverd als bouwpakket. Voor levertijden van deze pakketten, kan vrijblijvend geïnformeerd worden bij onze medewerkers. Het verschilt per product wat de levertijd is. 

Voordelige bouwpakket kapschuren op houtbouwmaatwerk.nl

De standaard kapschuren op deze pagina's zijn extra voordelig geprijsd. Wanneer een offerte wordt ingediend, berekent Bulko extra korting door in de offerte. De korting varieert per product! Let op: Uitsluitend geldig bij alleen levering!

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer