Bouwpakketten

Van hoog naar laag sorteren

73-84 of 185

Bouwpakketten van Bulko! (alleen levering)

Naast dat Bulko alles maatwerk voor de klanten levert en monteert, zijn er vanaf heden ook standaardpakketten verkrijgbaar. Voor deze pakketten geldt dat wij alleen leveren! Het betreft onze standaard overkappingen (plat dak), kapschuren, zadeldaken en blokhutten. Natuurlijk is het wel mogelijk om een eigen model samen te stellen (wel met vaste maten en modules die toe te voegen zijn). De klant bepaald zelf het aantal wanden, op welke plek ze komen en of de wanden onbehandeld, geïmpregneerd of gespoten dienen te worden. Daarbij heeft de klant de keuze uit verschillende deuren, ramen en verdere accessoires. Ook hier geldt, dat zelf bepaald kan worden waar deze dienen te komen. Afhankelijk van het type verblijf heeft de klant de keuze uit verschillende types dakbedekking (dakpannen, dakpanplaten of shingles). Voor hemelwaterafvoer, goten en verdere toevoegingen, informeer vrijblijvend bij één van onze medewerkers.

Duidelijke opbouwhandleiding, bevestigingsmateriaal en levertijd

Bulko levert alle producten op deze pagina inclusief duidelijke opbouwbeschrijving met bevestigingsmateriaal. Het geheel wordt dus geleverd als bouwpakket. Voor levertijden van deze pakketten, kan vrijblijvend geïnformeerd worden bij onze medewerkers. Het verschilt per product wat de levertijd is. 

Voordelige bouwpakketten op houtbouwmaatwerk.nl

De standaardpakketten op deze pagina's zijn extra voordelig geprijsd. Wanneer een offerte wordt ingediend, berekent Bulko extra korting door in de offerte. De korting varieert per product! Let op: Uitsluitend geldig bij alleen levering!

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer