Buitenleven

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 193

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Met de buitenproducten van Bulko Nederland neemt u de warmte van uw eigen huis mee naar buiten. Door de mooie en strakke uitstraling van uw eigen houten buitenverblijf, krijgt de tuin een mooier aanzicht. Of u nu buitenverblijf, houten overkapping, veranda, prieel, serre of sauna wenst, Bulko realiseert ze voor u in allerlei afmetingen en richt hem desgewenst nog voor u in. Zo ontnemen wij al uw zorgen en kunt u daarna rustig relaxen in uw eigen houten overkapping.

Houten overkapping kopen bij Bulko

U kijkt eens in uw tuin en denkt bij uzelf: ''Er ontbreekt wat in mijn tuin.." Bijvoorbeeld een simpele overkapping of een aanbouw veranda aan de achterkant van uw huis. Een goedkoop buitenverblijf of een veranda aan huis is snel en goedkoop besteld bij Bulko. Ook wanneer u een compleet welnessverblijf of een houten gebouwtje voor een sauna wenst bent u bij Bulko aan het juiste adres. Heeft u het geheel liever goed beschut, kunt u het beste kiezen voor onze kapschuren. Deze houten kapschuren waren de trend van 2016, maar zijn in 2017 nog steeds razend populair. 

Pakt u het liever wat groter aan en bent u opzoek naar een complete houten schuur of kapschuur kunt u het best hier klikken. 

Onderhoud houten overkapping

Bent u zover om een buitenverblijf of overkapping te kopen en weet u niet precies wat de beste bescherming voor een bepaald houtsoort is? Onze adviseurs helpen u graag verder voor een gedegen en maatwerk advies. Hout dient een goede behandeling en daarom adviseren wij om uw houten producten altijd te impregneren. U betaald hiervoor een paar honderd euro meer, maar u voorkomt rotting en schimmel van het hout. Daarnaast adviseren wij ook om (wanneer mogelijk) betonpoeren te plaatsen onder de staanders. Deze beschermen de staanders aan de grond, omdat hier meer aantasting van het hout is. Daarom wordt geadviseerd om uw houten buitenverblijf altijd op een gedegen fundering te plaatsen. Ook is er de mogelijkheid om uw houten overkapping te beitsen (door Bulko of zelf). 

Uw buitenverblijf zelf opbouwen

Ook bestaat er de mogelijkheid om uw buitenverblijf zelf te bouwen. De materialen krijgt u dan thuisgestuurd. U krijgt van ons alleen geen opbouwbeschrijving van A-Z, omdat wij een maatwerk bedrijf zijn waardoor dit niet realiseerbaar is. Onze monteurs helpen u graag om uw verblijf op te zetten. 

Advies nodig?

Ook helpt Bulko haar klanten bij het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs, welke zich al tientallen jaren in het vakgebied bevinden, helpen u graag bij het maken van uw keuze. Wenst u advies of nu juist Douglas/Lariks, Vuren of Waxed Wood het mooiste en beste in uw tuin past? Of dat u een complexe situatie heeft, waar een vergunning van de gemeente voor nodig is? Wij nemen deze vergunningsaanvraag compleet voor u uithanden (tegen een kleine meerprijs). Neem voor advies contact op met 0525 74 55 00. 

Bekijk ook de meestgestelde vragen onder het aanbod van producten. Per productsoort zijn de meestgestelde vragen opgesteld.

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer