Prieel

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Luxe houten prieeltje

Wanneer u ervoor kiest om een moderne prieel of een maatwerk houten prieel te kopen bij Bulko Nederland. Een prieel in de tuin helpt u te ontspannen. Tevens kunt u ervoor kiezen om de prieel (gedeeltelijk) afgeschermd te bouwen. U schetst uit wat u wenst en wij helpen u het te realiseren. Onze monteurs gaan graag voor u aan de slag om de houten prieel te plaatsen

Een houten prieel heeft vaak een piramidekap als dakbedekking. Al blijft de keuze voor de dakvorm van uw prieel aan u! Onder de prieel kunt u in de zomermaanden heerlijk zitten, zonder dat u nat wordt van een zomerse bui. Ook kunt u de prieel plaatsen met gedeeltelijke wanden, zodat u ook beschermt zit tegen de wind. U kunt het zo gek niet bedenken of Bulko realiseert het voor u.

Hoekpaviljoen of hoekprieeltje

Een veelvoorkomende plaatsing van een prieel is in de hoek van de tuin tegen een schutting of afscherming aan. Dit noemt men ook wel een hoekpaviljoen of een hoekprieel. Onder deze prieel kunt u, uit de wind, genieten in eigen tuin! Een echte aanrader!

Maatwerk houten prieel

Een maatwerk luxe prieel realiseren is voor onze vakkundige monteurs en beschikbare interne kennis geen enkel probleem. Een prieel met overkapping kan ook speciaal op maat gemaakt worden, zodat het in uw tuin past. Vraag vrijblijvend een maatwerk offerte aan bij Bulko! U heeft uw ideeën, wij hebben de kennis en mogelijkheden!

Inspiratie nodig voor een tuinhuisje, overkapping, schuur of ander bouwwerk op maat?
Behoefte aan een goedkoop houten bouwwerk? Neem een kijkje in ons assortiment.
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer