Bergingen

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De bergingen worden standaard of op maat gemaakt, de bergingen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Naast maatwerk bergingen hebben wij een standaard collectie bergingen en tuinhuisjes.

De wanden voor de bergingen zijn Noord Europees geïmpregneerd rabat in 19mm of 28mm dik, ook kunt u voor potdekselwerk kiezen.

De bergingen kunnen ook gemaakt zijn van Lariks/Douglas, Zweeds rabat dit is een duurzaam product dat onbehandeld een minimale levensduur heeft van 10 tot 15 jaar.

U kunt u ook kiezen om een berging van WaxedWood® dit is verduurzaamd hout te laten maken, de geïmpregneerde en waterwerende houtdelen bieden u ongekende mogelijkheden.

WaxedWood® is onderhoudsvrij en heeft geen houtaantasting, bij een gedachten van duurzaam bouwen past WaxedWood® heel goed, het heeft een minimale levensduur van 15 jaar gegarandeerd.

U berging kan ook bij ons in NobelWood® worden opgebouwd, dit is een alternatief voor tropisch hardhout. U berging krijgt dan de uitstraling van teak hout en het voldoet aan duurzaamheidklasse 1, dit betekent een levensduur van 50 jaar in weer en wind en 25 jaar in contact met grond en water.

Voor een volledig overzicht van onze houtsoorten verwijs ik u door naar de pagina houtsoorten op onze website.

Een berging moet natuurlijk een deur hebben deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Zoals een dubbele deur, een enkele deur of een verbrede deur. U kunt ervoor kiezen om de berging te voorzien van ramen. Ramen zijn verkrijgbaar in iedere maat die u wenst. Twee soorten beglazing zijn standaard verkrijgbaar enkel glas en isolatie glas.

Voor het dak van een berging zijn vele mogelijkheden mogelijk. Te denken valt aan een zadeldak, piramide kap of platdak. Als dakbedekking is het mogelijk om epdm, shingels, golfplaten, dakpanplaten of dakpannen te kiezen.

De fundering voor de berging kunnen wij ook verzorgen dit kan hardhouten fundering zijn. De berging kan tevens op een betonnenfundering geplaatst worden. Alle andere fundamenten zijn natuurlijk te bespreken.

Er zijn vele mogelijkheden binnen ons bedrijf om een berging te bestellen, wij leveren en wij monteren.

Wij kunnen de bergingen naar ieder zijn of haar wens in onze werkplaats maken, de uitstraling van de bergingen kunt u zelf bepalen of met behulp van onze deskundigen.

Wij kunnen voor uw berging een tekening maken en de bouwaanvraag voor uw berging verzorgen mocht dit nodig zijn.

Kortom voor een berging geheel naar uw wens moet u bij TimberGroup zijn, wij verzorgen van eventuele sloop van een bestaande berging tot de oplevering van een nieuwe berging regelen.

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer