Blokhutten

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Let op! De standaardproducten op deze pagina('s) zijn excl. €50,- leveringskosten!

 

Ons aanbod in goedkope blokhutten is onbeperkt. Indien u bij ons een goedkope blokhut zou kopen, dan kunnen wij het precies maken zoals u dat wenst. Indien u specifieke wensen of vragen heeft, dan is dat ook mogelijk omdat wij maatwerk kunnen leveren. Uiteraard verkopen wij veel verkochte blokhutten.

Jarenlange ervaring het leveren van goedkope blokhutten

Prachtige blokhutten tegen scherpe prijzen. Houtbouwmaatwerk.nl is al jaren actief in de verkoop van goedkope blokhutten. Wij leveren door heel Nederland en kunnen snel leveren. Wij zijn gevestigd in Oldebroek. U bent niet de eerste die een goedkope blokhut koopt bij Houtbouwmaatwerk.nl. U bent dus in vertrouwde handen. Wij zien de verkoop van blokhutten als een serieuze zaak.

Vragen over onze blokhutten?

Heeft u nog vragen over een goedkope blokhut van Houtbouwmaatwerk.nl? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Bel gerust met 0525 - 63 40 04. Voor goedkope blokhutten kunt ons elke werkdag bereiken van 09:00 tot 17:00. Ook kunt u al uw vragen over goedkope blokhutten stellen per mail naar info@timbergroup.nl. Uiteraard bent u tijdens kantooruren ook welkom op ons adres.

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer