Veranda

Van hoog naar laag sorteren

13-20 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Houten terrasoverkapping

Een houten terrasoverkapping, ook wel houten veranda genoemd, kan in diverse uitvoeringen geleverd en geplaatst worden. Of u nu een geheel vrijstaande houten terrasoverkapping wenst, of een houten terrasoverkapping welke bijvoorbeeld aan uw huis of garage is gemonteerd, het is allemaal mogelijk. Allereerst dient u te bepalen van welke houtsoort uw houten terrasoverkapping gemaakt dient te worden. Hierbij valt er te denken aan een (geïmpregneerd) vuren overkapping, een Lariks/Douglas overkapping maar zelfs eiken overkappingen zijn bij ons mogelijk. Het meest voorkomend zijn houten terrasoverkappingen met een platdak (wel of niet voorzien van lichtstraten), maar wilt u liever een hellend dak voorzien van dakpanplaten of echte dakpannen, kan dat natuurlijk ook bij ons. De uiteindelijke uitstraling van uw houten terrasoverkapping kunt u daarna nog aanpassen door bv. hekjes, bovenlichten of een houten vlondervloer te laten plaatsen.

Houten terrasoverkapping op maat

Geen enkele klant is gelijk, dus de wensen voor houten overkappingen zijn heel divers. Wij produceren uw houten veranda in eigen fabriek, en kunnen zo aan praktisch iedere wens voldoen. Of het nu gaat om het plaatsen van lichtstraten in het dak van de houten overkapping of dat u een specifieke maatvoering nodig heeft, geef het aan ons door en we zullen aan deze wensen proberen te voldoen. Doordat iedere situatie verschillend is, is het handig als u bij een vrijblijvende offerte aanvraag, wat foto’s stuurt van de huidige situatie, mogelijk heeft u zelf al een schets gemaakt van hetgeen u in gedachte heeft. Stuur het ons toe en we zullen er een blik op werpen!

De prijs van houten terrasoverkappingen

De prijs van houten terrasoverkappingen is logischerwijs afhankelijk van diverse factoren. De grootte (afmetingen), gewenste houtsoort, dakbedekking, dikte van de staanders, wel of geen lichtstraten etc. bepalen uiteindelijk de prijs. U heeft natuurlijk zelf een bepaald budget in gedachte voor uw tuin veranda. Alvorens u een aanvraag doet, kijkt u eens naar de verschillende houten veranda’s op onze website. Zo kunt u zich reeds een beeld vormen van wat uw veranda ongeveer zou gaan kosten, zo komt u nooit voor een onverwachtse prijsopgave te staan. Let op: lichtstraten in uw houten terrasoverkapping van hout zijn mooi, maar wegen vaak ook zwaar mee in de prijs van uw houten terrasoverkapping. Nadat u zich een duidelijk beeld heeft gevormd over de door u gewenste houten overkapping en de mogelijkheden, bent u klaar om een vrijblijvende prijsopgave bij ons te doen. Dit kan via onze website maar u mag ons natuurlijk ook telefonisch uw wensen kenbaar maken, dan gaan wij geheel vrijblijvend voor u aan de slag. U zult versteld staan van de scherpe prijzen die wij voor oa. houten terrasoverkappingen, maar ook voor houten carports, houten schuren etc. hanteren.

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer