Carport bouwen bij Houtbouwmaatwerk.nl

Wilt u een carport bouwen? Voordat u begint met het bouwen van een houten carport, moet u zich de volgende zaken eens afvragen:

  • Welk houtsoort wens ik te gebruiken voor het bouwen van mijn carport? Bij ons kunt u uit diverse houtsoorten kiezen om uw carport te laten bouwen. Of het nu om geïmpregneerd Vuren, Lariks/Douglas of Eiken gaat, bij Bulko valt alles te realiseren. Uw houten carport bouwen wij naar wens van de klant. Ook maatwerk carports zijn voor ons geen enkel probleem. Wij zijn niet beperkt tot standaard maten voor het bouwen van uw carport van hout.
  • Vervolgens komt de volgende vraag aan bod. Wenst u een carport met een plat dak of liever een carport met een zadeldak? Als u kiest voor een carport van hout met een plat dak, werken wij met EPDM dakbedekking. Hierdoor hoeft u bij uw carport niet te vrezen voor lekkage, hetgeen bij dakleer geregeld aan de orde is. Natuurlijk werken wij een carport met een plat dak keurig af met een aluminium daktrim. Ook kan er naar wens gekozen worden voor goten voor de hemelwaterafvoer van water.
  • Heeft u toch liever een zadeldak of een puntdak op uw houten carport? Dan kan er bij ons gekozen worden voor dakshingels, dakpanplaten of dakpannen op uw carport. Bij een zadeldak heeft u zelfs de keuze of u uw houten carport wilt voorzien van een PVC- of zinken dakgoot.

De prijs van een carport bouwen

Prijzen van houten carports welke gebouwd worden zijn geheel afhankelijk van de keuze’s die u uiteindelijk zelf maakt. U kunt zich voorstellen dat een Eiken carport  een geheel andere prijs heeft dan een carport van geïmpregneerd Vuren. Wenst u dichte wanden in uw carport, hetgeen natuurlijk heel goed kan bij ons dan zal dit eveneens de prijs van de carport welke gebouwd wordt beïnvloeden. Eigenlijk geheel logisch, maar als u ons uw budget kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen, dat er een houten carport gebouwd wordt, die u verdient! 

Vragen over carport bouwen?

Heeft u nog vragen over een carport bouwen? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Bel gerust met 0525 - 63 40 04. Voor een houten carport kopen kunt ons elke werkdag bereiken van 09:00 tot 17:00. Ook kunt u al uw vragen over bouwen van een carport stellen per mail naar verkoop@bulko.nl. Uiteraard bent u tijdens kantooruren ook welkom op ons adres.