Houten garage bouwen

Houten garage laten bouwen

Een houten garage bouwen is bij Bulko Nederland snel gerealiseerd. Het enige wat u hoeft te doen is een offerte indienen met uw specifieke wensen erin beschreven. Zo zijn onze garages in verschillende samenstellingen te verkrijgen, denk daarbij aan de fundering (is dit nodig of niet?), het type hout (Vuren, Lariks/Douglas, Red Cedar, WaxedWood en NobelWood), de afwerking middels de types deuren en ramen, het type dak (plat dak, zadeldak, lessenaarsdak, kapdak enz.), de dakbedekking en of u bijvoorbeeld goten wenst (afvoer) of betonpoeren (ter bescherming van de staanders). Allemaal afwegingen die u moet maken om uw droomgarage te verwezenlijken. Wanneer u een houten garage laat bouwen door Bulko, staat deze garage binnen twee maanden!

Houten garage aan huis of aanbouw houten garage

Een houten garage aan huis is een veelgekozen garage onder onze klanten. Vaak wordt er voor de garage een carport geplaatst waar de auto onder kan staan. Bij slecht weer kan de auto dan in de garage worden gezet. Doordat de garage tegen het huis is geplaatst is onderhoud minder snel noodzakelijk doordat de garage (gedeeltelijk) beschut staat. Een aanbouw houten garage wordt (wanneer mogelijk) dan ook zeker aangeraden door Bulko Nederland! 

Houten garage met overkapping

Een houten garage aan huis is net als een houten garage met overkapping populair onder onze klanten. Naast dat de garage beschutting biedt voor auto's, krijgt het een extra functie. Namelijk dat onder de overkapping of carport heerlijk genoten kan worden gedurende zomerse omstandigheden. Ideaal voor als u een twee in één functie voor de garage wenst!

Prijs houten garage

Een houten garage kent verschillende prijsklasses wat natuurlijk afhangt van bovengenoemde zaken zoals fundering, type hout, afwerking, daksoort en dakbedekking. Om u enige indicatie te geven maken we onderscheid tussen een eenvoudige garage, middelgrote garage en professionele garage.

  • Eenvoudige garage

Een eenvoudige garage is al te verkrijgen vanaf € 5.000,- en kan oplopen tot € 10.000,-. U moet hierbij denken aan geïmpregneerd vurenhout met bijvoorbeeld een plat dak.

  • Middelgrote garage

Een middelgrote garage heeft een prijsklasse tussen de € 10.000,- en € 30.000, afhankelijk wat al uw wensen zijn.

  • Professionele garage

Professionele garages met alles erop en eraan zijn te verkrijgen vanaf € 30.000,-. Hoe moderner, groter en mooier u het wenst bepaald de bovengrens van de houten garage! 

Bekijk onze volledige catalogus van houten garages of neem contact met ons op voor vragen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een houten garage om een exacte prijs te krijgen.