Garages en carports

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 261

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Houten garages en carports van Bulko!

De categorie houten garages en carports is een erg gewilde categorie bij de bezoekers van houtbouw maatwerk. Verder valt onder deze categorie de houten schuren, houten kapschuren en exclusieve schuren. Of u nu een houten carport aan uw huis wenst of dat u een garage aanbouw wenst, alles is mogelijk bij Bulko Nederland. Als het om garages of carports gaat, worden deze over het algemeen maatwerk geleverd en gemonteerd bij de klant. Of het nu gaat om een garage in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Antwerpen of Brussel, geen aanvraag is Bulko te gek. Een maatwerk offerte aanvragen is heel gemakkelijk. Binnen de kortste keren geniet u van eigen uw eigen carport of garage aan huis!

Houten schuur en kapschuur plaatsen

De houten schuren en kapschuren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Of u nu een standaard goedkope kapschuur wenst of een exclusieve schuur, Bulko realiseert het voor u. Veel klanten kiezen voor een Douglas schuur of Douglas kapschuur, wat zich kenmerkt door zijn mooie uitstraling. Een schuur met overkapping of veranda behoort inmiddels tot een veel aangevraagd product. De schuur wordt vaak gebruikt als opslag of berging en de overkapping voor het genieten in de tuin. Vraag snel uw maatwerk schuurtje of kapschuur aan, zodat u er binnen de kortste keren kan van gaan genieten!

Bekijk ook de veelgestelde vragen onder het aanbod van producten. Per productsoort zijn de veelgestelde vragen opgesteld.

Inspiratie nodig voor een tuinhuisje, overkapping, schuur of ander bouwwerk op maat?
Behoefte aan een goedkoop houten bouwwerk? Neem een kijkje in ons assortiment.
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer