Garages en carports

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Houten garages en carports van Bulko!

De categorie houten garages en carports is een erg gewilde categorie onder de bezoekers van houtbouwmaatwerk. Verder vallen onder deze categorie de houten schuren, houten kapschuren en exclusieve schuren. Of u nu een houten carport aan uw huis of een garage aanbouw wenst, alles is mogelijk bij Bulko Nederland. Als het om garages en carports gaat, worden deze over het algemeen maatwerk geleverd en gemonteerd bij de klant. Of het nu gaat om een garage in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Antwerpen of Brussel, geen aanvraag is Bulko te gek. Onze monteurs zijn werkzaam door heel Nederland en delen van België. Een maatwerk offerte aanvragen is heel gemakkelijk. Binnen de kortste keren geniet u van eigen uw eigen carport of garage (aan huis)!

Houten schuur en kapschuur plaatsen

De houten schuren en kapschuren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Of u nu een standaard goedkope kapschuur wenst of een exclusieve schuur, Bulko realiseert het voor u. Veel klanten kiezen voor een Douglas schuur of Douglas kapschuur, wat zich kenmerkt door zijn mooie uitstraling. Een schuur met overkapping of veranda behoort inmiddels tot een veel aangevraagd product. De schuur wordt vaak gebruikt als opslag of berging en de overkapping om heerlijk te genieten in eigen tuin. Vraag snel uw maatwerk schuurtje of kapschuur aan en geniet.

Bekijk ook de veelgestelde vragen onder het aanbod van producten. Per productsoort zijn de veelgestelde vragen opgesteld.

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer