Houten garage

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Een houten garage bij uw woning kan u de oplossing bieden voor bijvoorbeeld stalling van uw auto of voor het onderbrengen van fietsen en gereedschap. Maar ook kan een garage onderdak bieden als werkplek of opslagruimte. Houten garages, ook wel prefab-garage genoemd, zijn er in diverse afmetingen en uitvoeringen. Bij ons kunt u eenvoudig uw wensen kenbaar maken mbt. de door u gewenste garage. Vervolgens kunt u uw garage eenvoudig bestellen en zelfs voor het bouwen van uw houten garage kunt u bij ons terecht. Alles met betrekking tot uw nieuwe garage in een klap geregeld, wel zo makkelijk.

Een garage bouwen; waaraan moet u denken.

U bent van plan een garage van hout te bouwen, maar waar te beginnen? We zullen u kort uitleggen waarmee u rekening moet houden alvorens u, bij Bulko Nederland, een vrijblijvende prijsopgave aanvraagt voor uw houten garage.

- De fundering van uw garage; Wat is de ondergrond waarop uw prefab garage komt te staan. Er kan namelijk met betonbanden, kunststof fundering, of hardhouten ringbalk met piketpalen gewerkt gaan worden.
- Wanden van de garage: Gepotdekselde wanden of liever strakkere wanden door middel van rabatdelen beide is bij Timbergroup mogelijk. Doordat de wanden van een prefab garage zijn gebouwd dmv. houten frame’s is het makkelijk, de binnenzijde van uw garage, te isoleren en te bekleden. Eveneens bepaalt u de houtsoort die u wenst te gebruiken. Lariks/Douglas, geïmpregneerd vuren of Eiken, alles geen enkel probleem.
- Dan is het de vraag welke deuren en ramen u geplaatst wilt zien. Liever dubbele houten openslaande garagedeuren of toch liever een electrische sectionaal poort in uw garage. Zelfs de keuze enkel of dubbel glas kunt u bij ons bepalen.
- Een plat dak, voorzien van EPDM dakbedekking of een zadeldak voorzien van bv. Sneldekkers de keuze is reuze. Zelfs het afwerken door middel van een pvc dakgoot of zinken dakgoot aan uw garage bepaalt u bij ons zelf.

Tip: Bulko Nederland levert ook prefab garages.

Het monteren van een prefab garage.

Aangezien iedere houten garage verschillend is qua afmeting en wensen van de klant, is het erg moeilijk om per garage een uitgebreide opbouwbeschrijving te realiseren. Het meest gebruikelijke is om te kiezen voor ons montageteam, die probleemloos en snel uw houten garage bouwt. Hierdoor kunt u snel, genieten van uw stalling, werkruimte of opslagruimte.

Houten garage op maat

Voor een houten garage bent u bij Houtbouwmaatwerk.nl aan het juiste adres. Een houten garage op maat is ook mogelijk. Tip: Lees alles over een houten garage bouwen!

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer