Houten garage

Van hoog naar laag sorteren

25-36 of 38

Maatwerk houten garages

Een houten garage bij uw woning kan u de oplossing bieden voor bijvoorbeeld stalling van uw auto of voor het onderbrengen van fietsen en gereedschap. Maar ook kan een garage onderdak bieden als werkplek of opslagruimte. Houten garages, ook wel prefab-garage genoemd, zijn er in diverse afmetingen en uitvoeringen. Bij ons kunt u eenvoudig uw wensen kenbaar maken m.b.t. de door u gewenste garage. Vervolgens kunt u uw garage eenvoudig bestellen en zelfs voor het bouwen van uw houten garage kunt u bij ons terecht. Alles met betrekking tot uw nieuwe garage in een klap geregeld, wel zo makkelijk.

Een garage bouwen; waaraan moet u denken.

U bent van plan een garage van hout te bouwen, maar waar te beginnen? We zullen u kort uitleggen waarmee u rekening moet houden alvorens u, bij Bulko Nederland, een vrijblijvende prijsopgave aanvraagd voor uw houten garage.

- De fundering van uw garage: Wat is de ondergrond waarop uw prefab garage komt te staan. Er kan namelijk met betonbanden, betonfundering, of hardhouten ringbalk met piketpalen gewerkt gaan worden. Voor wat in uw situatie het best is om als fundering te gebruiken, kunt u terecht bij onze adviseurs.
- Wanden van de garage: Gepotdekselde (Zweeds Rabat) wanden of liever strakkere wanden door middel van rabatdelen, beide is mogelijk. Doordat de wanden van een prefab garage zijn gebouwd d.m.v. houten frames is het makkelijk, de binnenzijde van uw garage, te isoleren en te bekleden. Ook een geventileerde garage behoort tot de mogelijkheid. Zo kunt u de garage later zelf isoleren. Eveneens bepaalt u de houtsoort die u wenst te gebruiken. Denk aan Lariks/Douglas, ThermoWood, geïmpregneerd Vuren of Eiken. 
- Ramen en deuren van de garage: Dan is het de vraag welke deuren en ramen u geplaatst wilt zien. Liever dubbele Douglashouten openslaande garagedeuren, Hardhouten garagedeuren of toch liever een electrische sectionaal poort in uw garage? Wij staan open voor uw suggesties en kunnen alles voor u realiseren. Ook voor de ramen hebben wij meerdere mogelijkheden. Denk aan draaikiepramen, vaste ramen, zijlichten en topgevelramen.
- Het dak van de garage: Een plat dak, voorzien van EPDM dakbedekking of een zadeldak voorzien van bv. sneldekkers, dakpannen of nokpannen, het kan allemaal. Ook verdere afwerking doormiddel van goten (PVC of zink), afvoer, aluminium daktrim nemen wij voor onze rekening.

Tip: Bulko Nederland levert ook prefab garages.

Het monteren van een prefab garage.

Aangezien iedere houten garage verschillend is qua afmeting en wensen van de klant, is het erg moeilijk om per garage een uitgebreide opbouwbeschrijving te realiseren. Het meest gebruikelijke is om te kiezen voor ons montageteam, die probleemloos en snel uw houten garage bouwt. Hierdoor heeft u een kwalitatief hoogwaardige garage en kunt u snel genieten van uw stalling, werkruimte of opslagruimte.

Houten garage op maat

Voor een houten garage bent u bij Houtbouwmaatwerk.nl aan het juiste adres. Een houten garage op maat is ook mogelijk. Tip: Lees alles over een houten garage bouwen!

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer