Houten kapschuur

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Landelijke kapschuur

U bent op zoek naar een buitenverblijf met een landelijke uitstraling? Dan is een houten kapschuur, in de volksmond ook wel Drentse kapschuur genoemd, een zeer gepaste oplossing voor u. Maak uw wensen kenbaar en wij realiseren de kapschuur binnen acht weken.

Douglas kapschuur of toch een ander type houtsoort?

Kapschuren zijn op dit moment erg "hot". Een houten kapschuur is bij ons in iedere maatvoering verkrijgbaar. Eveneens kunnen wij de diverse houten kapschuren leveren in alle houtsoorten, van Lariks/Douglas, ThermoWood, geimpregneerd Vuren tot aan Red Cedar hout. Het meest gekozen onder de kapschuren, is op dit moment een geïmpregneerde Douglas kapschuur. Maar wilt u exclusiever te werk gaan, is het bijvoorbeeld mogelijk de staanders van uw kapschuur in eiken te laten uitvoeren. 

Wel of geen wanden in uw houten kapschuur

De één wenst een landelijke open overkapping, terwijl de ander liever een gesloten buitenverblijf, met 1, 2 of 3 (zij)wanden wenst. Maar zelfs als u uw kapschuur geheel gesloten wilt, d.m.v. 4 wanden waardoor er een berging ontstaat, is dat mogelijk.

Dakbedekking van uw kapschuur

De goedkoopste oplossing van dakbedekking voor kapschuren zijn de daksingels. Deze zijn verkrijgbaar in een vijftal kleuren te weten: zwart, groen, grijs, rood of bruin. Dakpanplaten of echte dakpannen zijn daarentegen ook mogelijk. Wanneer u dezelfde dakpannen, op uw kapschuur, ook op uw woning wenst is dat geen probleem. Dit kunnen wij voor u nagaan, maar ook mag u dit in eigen handen nemen. Hetzelfde geldt voor een dakgoot aan uw overkapping of berging. Heeft u een zinken dakgoot aan uw woning en wenst u dat ook aan uw kapschuur? Geef dit dan gerust aan ons door. 

Een Kapschuur bouwen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Onze montageteams zijn erg bedreven in het bouwen van zowel kleine als grote kapschuren. Wenst u de montage van uw kapschuur echter zelf te doen, attenderen wij er op dat dit enkel en alleen bij onze bouwpakketten mogelijk is. Het is voor ons helaas niet mogelijk om per maatwerk constructie, een uitgebreid houtpakket met daarbij een opbouwbeschrijving te maken.

Een kapschuur kopen

Wilt u een kapschuur kopen? Nu u alle basiskennis heeft met betrekking tot kapschuren, is het de tijd om uw wensen kenbaar te maken en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen op Houtbouwmaatwerk.

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer