Houten kapschuur

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kapschuren zijn op dit moment erg "hot". Een houten kapschuur is bij ons in iedere maatvoering verkrijgbaar. Eveneens kunnen wij de diverse houten kapschuren leveren in alle houtsoorten, van Lariks/Douglas tot geimpregneerd vuren.

U bent op zoek naar een buitenverblijf met een landelijke uitstraling? Dan is een houten kapschuur, in de volksmond ook wel Drentse kapschuur genoemd, mogelijk een oplossing voor u. Zo'n kapschuur kan in iedere gewenste maatvoering en uitvoering (houtsoort) geleverd en gemonteerd worden.


Douglas kapschuur of toch een ander houtsoort?

Het begint bij het kiezen van de houtsoort die u wenst te gebruiken voor uw kapschuur. De keuze bestaat uit geïmpregneerd vuren, onbehandeld Lariks/Douglas, of geïmpregneerd Lariks/Douglas. Het meest gekozen onder de kapschuren, is op dit moment een geïmpregneerde Douglas kapschuur. Maar wilt u exclusiever te werk gaan, is het bijvoorbeeld mogelijk de staanders van uw kapschuur in eiken te laten uitvoeren. Dat is natuurlijk bij ons, Houtbouwmaatwerk geen probleem. 

Wel of geen wanden in uw houten kapschuur.

Wij laten u geheel vrij in deze keuze. De één wenst een landelijke open overkapping, terwijl de ander liever een gesloten buitenverblijf, met 1, 2 of zelfs 3 zijwanden wenst. Maar zelfs als u uw kapschuur geheel gesloten wilt, dmv. 4 wanden waardoor er een berging ontstaat, is dat mogelijk. Het materiaal van de wanden is eveneens te kiezen. De keuze van de wanden bestaat uit: enkelzijdig rabat (waardoor er aan de binnenkant regelwerk zichtbaar blijft), blokhutprofiel of gepotdekseld (enkelzijdig of dubbelzijdig). Alles kan wederom uitgevoerd worden in geïmpregneerd vuren, blank Lariks/Douglas of geïmpregneerd Lariks/Douglas.

Dakbedekking van uw kapschuur.

De goedkoopste oplossing van dakbedekking voor kapschuren zijn de daksingels. Deze zijn verkrijgbaar in een vijftal kleuren te weten: zwart, groen, grijs, rood, bruin. Dakpanplaten of echte dakpannen zijn daarentegen ook mogelijk. Dus wenst u dezelfde dakpannen, op uw kapschuur, die u ook op uw woning heeft? Geeft u het soort dakpan dan aan ons door, dan proberen we dat te realiseren. Hetzelfde geldt voor een dakgoot aan uw overkapping of berging. Heeft u een zinken dakgoot aan uw woning en wenst u dat ook aan uw kapschuur? Geef dit dan gerust aan ons door. 

Een Kapschuur bouwen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Onze montageteams zijn erg bedreven in het bouwen van een kapschuur. Informeer naar bij ons naar de montageprijzen. Wenst u de montage van uw kapschuur echter zelf te doen, attenderen wij u erop dat er bij maatwerk geen opbouwbeschrijving wordt geleverd (alleen een houtpakket). Het is voor ons helaas niet mogelijk om per maatwerk constructie, een uitgebreide opbouwbeschrijving te maken.

Een kapschuur kopen

Wilt u een kapschuur kopen? Nu u alle basiskennis heeft met betrekking tot kapschuren, is het de tijd om uw wensen kenbaar te maken en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen bij Houtbouw maatwerk.

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer