Houten schuur

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Schuurtje op maat!

Een houten schuur kan voor vele verschillende doeleinden gebruikt gaan worden. Van opbergruimte, garage tot aan hobbyruimte of werkplaats. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen van schuurtje tot aan SCHUUR. Iedere uitvoering is daarom ook verschillend. En voor iedere wens mbt. tot uw schuur kunt u bij ons terecht.

Wij helpen u graag om uw gewenste schuur te realiseren. Of het nu om een prefab schuur met daksingels gaat, of om een compleet geïsoleerde houten schuur met borstwering, gevlinderde vloer en dakpannen. Praktisch alles is, bij Bulko Nederland (uw specialist in houtbouw), mogelijk. Tenslotte bent u “DE KLANT”, en bij ons is “DE KLANT KONING”.

Tip: Lees ook onze pagina's over een schuur bouwen of houten schuur onderhouden.

Materiaal voor het bouwen van prefab schuren of houten schuren.

Voordat u van start gaat met het bouwen of laten bouwen van uw schuurtje, is het verstandig eerst een duidelijk beeld voor ogen te hebben met wat u wenst mbt. uw schuur.

- Fundering: Wat is de ondergrond waarop uw schuur gebouwd gaat worden? Afhankelijk daarvan kan er gekozen geworden uit; een hardhouten ringbalk met piketpalen, hardhouten onderregel of zelfs een betonvloer eventueel met een gemetselde borstwering.
- Wandmateriaal: Welke houtsoort wenst u te gebruiken voor uw houten schuur? Tegenwoordig is Lariks/Douglas een veel toegepaste houtsoort, maar ook geïmpregneerd vuren wordt veelvuldig toegepast (zowel in rabat als in gepotdekselde uitvoering). Met Red Cedar maakt u gebruik van het meest exclusieve materiaal. Doordat alle garage’s worden gebouwd volgens het prefab garage systeem is het eveneens mogelijk de wanden zelf of te laten isoleren. Eveneens het aanbrengen van elektra is bij ons mogelijk.
- Ramen en deuren van uw houten schuur: De keuze van ramen en deuren is eveneens geheel in handen van de klant (enkel of dubbelglas). Van eenvoudige geïmpregneerde vuren deuren tot aan hardhouten deuren, van dubbele houten openslaande garagedeuren tot volledig electrische sectionaal deuren, u bent het die de wensen kenbaar maakt.
- Dakbedekking van uw schuur: Nadat u de fundering, houtsoort en ramen en deuren van uw schuur in kaart heeft gebracht bent u toegekomen aan het dak. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Afhankelijk of u een plat dak of puntdak op uw schuur heeft. Bij een schuur met plat dak wordt standaard gebruik gemaakt van EPDM dakbedekking. Bij een prefab garage met puntdak zijn er meerdere mogelijkheden. Daksingels, dakpanplaten, asbestvrije golfplaten, sneldekkers of andere dakpannen, het is wederom mogelijk bij Bulko Nederland in Oldebroek. Het geheel voorzien van een pvc of zinken dakgoot, u zegt het maar.
- Zolder in uw houten schuur? Afhankelijk van de nokhoogte van uw schuur zou het tot de mogelijkheden behoren om uw schuur te voorzien van een zolder (opbergzolder of beloopbare zolder). Dit kan over de gehele afmeting van uw schuur of slechts over een gedeelte ervan.

Zelf uw schuur bouwen of uw houten schuur laten bouwen ?

Nadat u uw wensen omtrent uw schuur in kaart heeft gebracht, bent u aangekomen om te beslissen of u de schuur zelf gaat bouwen of dat u deze laat monteren door het montageteam van Bulko. Het bouwen van maatwerk schuren is helaas niet zo makkelijk als dat men denkt. De reden hiervan is eigenlijk vrij simpel aan te geven. Aangezien geen enkele schuur gelijk is, is het helaas voor ons niet mogelijk om voor iedere uitvoering prefab schuur een uitgebreide opbouwbeschrijving te maken. U krijgt bij akkoord, en 10% aanbetaling, wel altijd de aanzichtstekeningen. En wat is er fijner als dat uw schuur ook binnen afzienbare tijd pronkt in uw tuin. Wij adviseren daarom om de bouw van uw houten schuur uit te besteden aan het montageteam van Bulko Nederland (Uw specialist in houtbouw).

Tot zover de informatie omtrent uw houten schuur. U bent nu gereed om geheel vrijblijvend uw offerte bij ons aan te vragen.

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer