Houten Paardenstallen

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Houten Paardenstal of schuilstal kopen.

Bij het kopen van een paardenstal of schuilstal van hout komen diverse factoren kijken. Allereerst moet u natuurlijk weten aan hoeveel paarden of dieren uw stal ruimte moet bieden. Daarna bepaalt u de keuze of deze stal (in het geval van een houten paardenstal) professioneel of eenvoudig moet worden uitgevoerd. Het verschil tussen een eenvoudige of een professionele paardenstal zit hoofdzakelijk in de binnenafwerking van de stal. Een professioneel uitgevoerde paardenstal wordt aan de binnenzijde afgewerkt met betonplex en is standaard voorzien van professionele paardenstaldeuren. Een eenvoudige houten paardenstal heeft geen binnenafwerking en een eenvoudige paardenstal deur. (klampdeur)

Verder zijn er nog een aantal zaken waar u aan kunt denken voordat u een stal gaat kopen. Wenst u een fourageruimte, een berging, een loopgang of een zolder in deze stal? Mocht u die keuze hebben gemaakt bestaat er bij Timbergroup de mogelijkheid om te kiezen uit diverse materialen, waarmee u uw stal kunt laten bouwen. Hierbij moet u denken aan de diverse soorten dakbedekking (daksingels, asbestvrije golfplaten, dakpanplaten of zelfs echte dakpannen). Maar zelfs het materiaal van uw stal kunt u bij ons kiezen: geïmpregneerd vuren, potdekselwerk maar zelfs eiken behoort tot de mogelijkheden. De fundering van uw stal zal in de meeste gevallen bestaan uit een hardhouten ringbalk.

Schuilstal.

Een houten schuilstal is een buitenverblijf welke in diverse afmetingen en uitvoeringen door houtbouwmaatwerk.nl gemaakt kan worden. Geef uw paard, pony, geit of schaap een plek in de wei waar hij zich terugkan trekken. De voordelen van een schuilstal voor uw dier zijn eindeloos. Omdat de grond onder de schuilstal droog blijft, heeft uw paard, pony, geit of schaap altijd een droge plek om zich terugtrekken als het weer omslaat. Eveneens geeft het verkoeling als het zomers bloedheet is. Maar ook zullen uw dieren door de schuilstal minder last hebben van bijv. vliegend ongedierte. Kortom: genoeg redenen om een schuilstal voor uw paard of ander dier te kopen en te laten bouwen.

Een houten paardenstal of schuilstal bouwen.

Het bouwen van uw paardenstal of schuilstal hoeft u natuurlijk niet zelf te doen. Houtbouwmaatwerk.nl beschikt over ervaren monteurs, die het plaatsen van uw houten stal, graag voor u verzorgen. Zo heeft u er verder geen omkijken meer naar en kunnen uw dieren snel genieten van hun houten schuilstal of houten paardenstal. Het bouwen van uw stal kunt u dus gerust aan ons overlaten.

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer