Houten terrasoverkapping

Houtbouwmaatwerk.nl bouwt uw houten terrasoverkapping volledig volgens uw wensen. De keuze in houten terrasoverkappingen is dan ook onbeperkt: de enige limiet is uw eigen creativiteit. Wij kunnen ook alle standaard houten terrasoverkappingen aan u leveren. Deze kunt u ook bij onze collega’s kopen, iedereen biedt deze houten terrasoverkappingen aan tegen min of meer dezelfde tarieven. Hierin kan houtbouwmaatwerk.nl niet het verschil maken. Houtbouwmaatwerk.nl onderscheidt zich door maatwerk oplossingen voor uw houten terrasoverkapping te bieden die voldoen aan al uw mogelijke wensen.

Houten terrasoverkapping van Houtbouw Maatwerk

Een houten terrasoverkapping is een aanwinst voor uw tuin. Een eigen houten prieel in uw tuin is beeldbepalend en sfeer verhogend. Houtbouwmaatwerk.nl maakt uw prieel volledig op maat voor u van het plan tot de realisatie van de bouw van uw houten terrasoverkapping. Indien gewenst bouwen wij uw houten terrasoverkapping in de vorm van een veranda en bevestigen wij de houten terrasoverkapping aan uw woning.

Wilt u meer voorbeelden van houten terrasoverkappingen bekijken? Bekijk dan ons complete aanbod Houten Terrasoverkappingen.

Diverse mogelijkheden voor uw houten terrasoverkapping

Terrasoverkappingen van houtbouwmaatwerk.nl worden allemaal op maat gemaakt. We kunnen in principe alle verschillende houtsoorten als naaldhout (douglas of lariks), vuren, eiken, red cedar of ThermoWood. We kunnen het hout voor uw terrasoverkapping afhankelijk van uw wensen voor meer of minder onderhoud zowel onbehandeld als geïmpregneerd leveren. Neem voor specifieke informatie contact met ons op. De houtsoorten zijn verschillend geprijsd en hebben een andere verwachte levensduur. Ook de mate van onderhoud verschilt nogal per houtsoort. Uw houten terrasoverkapping kan daarnaast in verschillende dakvormen worden geleverd met diverse soorten dakbedekkingen.

Uw houten terrasoverkapping bestaat in basis uit een dak, u kunt vervolgens zelf kiezen of en hoeveel wanden u in uw terrasoverkapping wilt laten maken door houtbouwmaatwerk.nl. Ook kunt u kiezen voor dichte potdeksel wanden met overlappende planken of dichte blokhut wanden waarbij de planken met een profiel in elkaar passen. Een aantal houten terrasoverkappingen leveren we met wanden met ruimte tussen de planken. Zodoende kunt u de weersinvloeden als regen, wind en zon in meer of mindere mate beperken. Hoe minder wanden u gebruikt, des te goedkoper de constructie. Hoe meer wanden u gebruikt, des te beter is uw houten terrasoverkapping beschermd tegen weer en wind.

Vragen over houten terrasoverkappingen van houtbouwmaatwerk.nl?

Heeft u nog vragen over een houten terrasoverkapping van houtbouwmaatwerk.nl ? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Bel gerust met 0525 - 63 40 04. Voor een houten terrasoverkapping kunt ons elke werkdag bereiken van 09:00 tot 17:00. Ook kunt u al uw vragen over terrasoverkappingen stellen per mail naar info@houtbouwmaatwerk.nl.nl. Uiteraard bent u tijdens kantooruren ook welkom op ons adres.