Leveringsvoorwaarden

Onderstaand de leveringsvoorwaarden, zoals Bulko Nederland hanteert (zowel levering vanaf leveranciers als levering door Bulko):

Rechtstreekse levering (leveranciers)

- Indien onze producten rechtstreeks geleverd worden vanaf de fabrikant (lees: standaard producten), gelden andere betalingsvoorwaarden dan bij onze maatwerk constructies. De betalingsvoorwaarden staan expliciet vermeld in de offertes van Bulko. Met rechtstreekse leveringen hanteren wij de 20-80 maatstaaf. 20% aanbetaling bij opdracht. 80% bij levering materialen op locatie. 

- Bij rechtstreekse leveringen vanaf de leverancier, dient er een grote vrachtwagen bij u in de straat te kunnen komen. De bereikbaarheid dient goed te zijn.

- Bulko is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen in levertijd bij onze leveranciers. 

 

Maatwerkconstructies Bulko

- Al onze houtbouw maatwerkconstructies worden zonder opbouwbeschrijving geleverd. Het is helaas niet mogelijk om voor iedere, afzonderlijk bouwwerk een montagehandleiding te schrijven.

- Met maatwerkconstucties hanteren wij ten alle tijde de 15-40-40-5 maatstaaf. Hetgeen inhoudt: 15% aanbetaling bij opdracht (daarvoor krijgt u aanzichtstekeningen ter goedkeuring). 40% voor aanvang werkzaamheden in de werkplaats. 40% voor aanvang werkzaamheden op locatie. De laatste 5% bij oplevering van het project.

- Eveneens dient de toegankelijkheid tot de bouwplaats vrij toegankelijk te wezen.*

* wanneer blijkt dat er extra maatregelen t.a.v. bereikbaarheid nodig zijn (denk aan kraanhuur ed.), worden de kosten achteraf doorberekend naar de klant.