Onze werkwijze

Van ontwerp tot uitvoering staat bij Bulko Nederland B.V. centraal. Wij werken systematisch en met gedegen materiaal. Daarbij staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Hieronder zetten wij kort uiteen hoe de werkwijze van Bulko Nederland B.V. (in grote lijnen gaat):

1. U heeft onze site bezocht en een idee gekregen voor wat u graag zou willen. Of het nu om een carport, tuinhuis, garage, schuur of buitenverblijf gaat, wij helpen u er graag mee verder.

2. Door middel van een e-mail (eventueel met een schetsje), aanvraag via de site of telefonisch, geeft u heel eenvoudig uw wensen aan onze verkoopafdeling door.

3. Deze gaan geheel vrijblijvend naar uw aanvraag kijken en calculeren eveneens een prijs voor uw aanvraag. Deze aanbieding zullen ze u via de mail kenbaar maken (streven binnen 5 werkdagen). Zo kunt u gewoon op uw gemak de vrijblijvende offerte nader bestuderen. 

4. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, mailt u ons gewoon terug met de eventuele veranderingen die gehanteerd moeten worden. Mocht de prijsopgave u inderdaad bevallen, kunt u akkoord gaan met de offerte door te mailen of te bellen. Vervolgens sturen wij u een koop aanneemovereenkomst om te ondertekenen. Graag een paraaf onder elke bladzijde.

5. Wij hanteren de betalingsvoorwaarden, zoals onderstaand beschreven.

Standaard betalingsvoorwaarden Bulko Nederland:

  • Eerste factuur: U betaalt 15% aan bij opdracht. Hiervoor ontvangt u van ons tevens de aanzichttekeningen. Controleer de tekeningen goed, dit is de basis voor onze productie. 
  • Tweede factuur: U betaalt 40% aan bij start werkzaamheden in de werkplaats (productie). 
  • Derde factuur: U betaalt 40% aan bij start werkzaamheden bij u op locatie.Op dit moment kunnen wij u globaal de plaatsingsweken geven.
  • Vierde factuur: U betaalt de laatste 5% bij oplevering van het project.

6. Wij wensen u daarna heel veel plezier van uw aankoop. Mocht er na afloop iets niet naar tevredenheid zijn, staan we wederom voor u klaar!

 

Bouwvergunning

Als u wilt bouwen dan kan het zijn dat u een bouwvergunning nodig heeft. Indien u een bouwvergunning nodig heeft helpen wij u hier graag mee. Wij verzorgen voor u de eventuele tekeningen en constructieberekeningen. 

De regelgeving wat betreft bouwen is de afgelopen jaren beduidend versoepeld. Handig voor wie aan de slag wil. Met de nieuwe WABO regeling mag in veel gevallen tussen de 50 en 150 vierkante meter, met een maximale hoogte van ca. 5 meter, vrij gebouwd worden. Uiteraard moet dit wel in het bestemmingsplan vallen. Voor meer informatie over vergunningen kunt u contact met ons opnemen of u kunt terecht op de website www.omgevingsloket.nl

Duurzaamheid

Houtbouwmaatwerk streeft naar duurzaam bouwen. Onze opdrachtgevers vragen steeds vaker om duurzame producten of diensten. Houtbouwmaatwerk streeft erna om aan deze vraag te beantwoorden. Hierdoor gebruiken wij uitsluiten duurzame, milieuvriendelijke materialen. 

Materiaal 

Alle materialen worden met uiterste zorg ingekocht. Hierbij wordt gelet op de kwaliteit van het product. Bij fabricage wordt het materiaal nogmaals gecontroleerd op kwaliteit. Zo garanderen wij altijd een hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren verschillende houtsoorten met hun eigen duurzaamheidsklassse. Kijk voor meer informatie op onze pagina duurzaam bouwen.