Onze werkwijze

Van ontwerp tot uitvoering staat U bij Bulko Nederland B.V. centraal. Wij werken systematisch en met gedegen materiaal. Daarbij staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Hier onder zetten wij kort uiteen hoe de werkwijze van Bulko Nederland B.V. (in grote lijnen gaat):

1. U heeft onze site bezocht, en een idee gekregen voor wat u graag zou willen. Of het nu om een carport, tuinhuis, garage of buitenverblijf gaat, wij helpen u er graag verder mee.

2. Doormiddel van een e-mail (eventueel met een schetsje), aanvraag via de site of telefonisch, geeft u heel eenvoudig uw wensen aan onze verkoopafdeling door.

3. Deze gaan geheel vrijblijvend naar uw aanvraag kijken en calculeren eveneens een prijs voor uw aanvraag. Deze aanbieding zullen ze u via de mail kenbaar maken. (Het voordeel hiervan is dat ze u niet zullen storen terwijl u met andere zaken bezig bent). U kunt gewoon op uw gemak de vrijblijvende offerte nader bestuderen.

4. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, mailt u ons gewoon terug met de eventuele veranderingen die we nog moeten toepassen (GEEN PROBLEEM). Mocht de prijsopgave u inderdaad bevallen, kunt u akkoord gaan met de offerte (U laat dit eveneens weten via de mail, bellen mag natuurlijk ook!)

5. Aangezien het veelal om maatwerkprojecten gaat, vragen wij 10% aanbetaling. Voor dit bedrag ontvangt u van ons aanzichtstekeningen van uw bestelling. Zodra u akkoord heeft gegeven op de tekeningen gaan wij uw project produceren (Controleer daarom de tekeningen goed, dit is de basis voor onze produktie). Uw bestelling gaat nu in productie en u ontvangt van ons de tweede factuur van 80%, en eveneens de leverweek waarin wij komen leveren/monteren.

6. Globaal twee weken voor de lever/montageweek, ontvangt u van ons de exacte plaatsingsdag(en). Uw tweede factuur moet voor plaatsing betaalt zijn.

7. Op de afgesproken dag, komen wij uw garage, carport, tuinhuis of ander houtbouwmaatwerk leveren en monteren. Bij oplevering mag u dan de laatste factuur volden van 10%. 

8. Wij wensen u daarna heel veel plezier van uw aankoop.

9. En mocht er na afloop toch iets niet naar tevredenheid zijn, staan we natuurlijk weer voor u klaar !

 

Bouwvergunning

Als u wilt bouwen dan kan het zijn dat u een bouwvergunning nodig heeft. Indien u een bouwvergunning nodig heeft helpen wij u hier graag mee. Wij verzorgen voor u de eventuele tekeningen en constructieberekeningen. 

De regelgeving wat betreft bouwen is de afgelopen jaren beduidend versoepeld. Handig voor wie aan de slag wil. Met de nieuwe WABO regeling mag in veel gevallen tussen de 50 en 150 vierkante meter, met een maximale hoogte van ca. 5 meter, vrij gebouwd worden. Uiteraard moet dit wel in het bestemmingsplan vallen. Voor meer informatie over vergunningen kunt u contact met ons opnemen of u kunt terecht op de website www.omgevingsloket.nl

Duurzaamheid

Houtbouwmaatwerk streeft naar duurzaam bouwen. Onze opdrachtgevers vragen steeds vaker om duurzame producten of diensten. Houtbouwmaatwerk streeft erna om aan deze vraag te beantwoorden. Hierdoor gebruiken wij uitsluiten duurzame, milieuvriendelijke materialen. 

Materiaal 

Alle materialen worden met uiterste zorg ingekocht. Hierbij wordt gelet op de kwaliteit van het product. Bij fabricage wordt het materiaal nogmaals gecontroleerd op kwaliteit. Zo garanderen wij altijd een hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren verschillende houtsoorten met hun eigen duurzaamheidsklassse. Voor meer informatie over de houtsoorten en andere producten kunt u contact met ons opnemen.