Onze werkwijze

Van ontwerp, uitvoering tot aan de oplevering staat u, de klant, bij Bulko Nederland B.V. centraal. Wij werken systematisch en met gedegen materiaal. Daarbij staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Hieronder zetten wij kort uiteen hoe de werkwijze van Bulko Nederland B.V. (over het algemeen in grote lijnen) gaat:

1. U komt binnen op onze website www.houtbouwmaatwerk.nl, waarbij u een idee gekregen heeft wat voor model u aanspreekt. Of het nu om een carport, tuinhuis, garage, schuur of buitenverblijf gaat, wij helpen u er graag mee verder.

2. Door middel van een e-mail (eventueel met een schetsje), aanvraag via de site of telefonisch, geeft u heel eenvoudig uw wensen aan onze verkoopafdeling door.

3. De verkoopafdeling neemt uw aanvraag in behandeling, waarna de calculator een prijs opstelt. Deze prijsindicatie zullen ze u via de mail, middels een offerte, kenbaar maken (streven binnen 5 werkdagen, afhankelijk van drukte).

4. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, dan mailt u ons gewoon terug met eventuele veranderingen die u gewenst gezien had. Mocht de prijsopgave u inderdaad bevallen, kunt u akkoord gaan met de offerte door te mailen of te bellen. Vervolgens sturen wij u een koop aanneemovereenkomst om te ondertekenen. Een paraaf onder elke bladzijde van de offerte is noodzakelijk.

5. Over het algemeen kunnen wij uw bouwwerk plaatsen in 6 tot 8 weken.

6. U krijgt van ons aanzichttekeningen. Na controle ontvangen wij graag een akkoord van u. Vervolgens gaat onze inkoper materialen inkopen voor uw bouwwerk. Zodra de materialen binnen zijn, starten wij met de productie op de werkplaats.

7. De prefab onderdelen worden vervolgens vervoert naar de betreffende locatie. Hier wordt het geheel in elkaar gezet. 

8. Nadat u akkoord heeft gegeven voor de oplevering van het project, wensen wij u heel veel plezier van uw aankoop. Mocht er na afloop iets niet naar tevredenheid zijn, staan we wederom voor u klaar! 

 

Betalingsvoorwaarden

Wij hanteren de betalingsvoorwaarden, zoals onderstaand beschreven.

Standaard betalingsvoorwaarden Bulko Nederland:

  • Eerste factuur: U betaalt 15% aan bij opdracht. Hiervoor ontvangt u van ons tevens de aanzichttekeningen. Controleer de tekeningen goed, dit is de basis voor onze productie. 
  • Tweede factuur: U betaalt 40% aan bij start werkzaamheden in de werkplaats (productie). 
  • Derde factuur: U betaalt 40% aan bij start werkzaamheden bij u op locatie.Op dit moment kunnen wij u globaal de plaatsingsweken geven.
  • Vierde factuur: U betaalt de laatste 5% bij oplevering van het project.

 Wij wensen u daarna heel veel plezier van uw aankoop. Mocht er na afloop iets niet naar tevredenheid zijn, staan we wederom voor u klaar!

Bouwvergunning

Als u wilt bouwen dan kan het zijn dat u een bouwvergunning nodig heeft. Indien u een bouwvergunning nodig heeft helpen wij u hier graag mee. Wij verzorgen voor u de eventuele tekeningen en constructieberekeningen. 

De regelgeving wat betreft bouwen is de afgelopen jaren beduidend versoepeld. Handig voor wie aan de slag wil. Met de nieuwe WABO regeling mag in veel gevallen tussen de 50 en 150 vierkante meter, met een maximale hoogte van ca. 5 meter, vrij gebouwd worden. Uiteraard moet dit wel in het bestemmingsplan vallen. Voor meer informatie over vergunningen kunt u contact met ons opnemen of u kunt terecht op de website www.omgevingsloket.nl

Duurzaamheid

Houtbouwmaatwerk streeft naar duurzaam bouwen. Onze opdrachtgevers vragen steeds vaker om duurzame producten of diensten. Houtbouwmaatwerk streeft erna om hieraan te voldoen. Daarom gebruiken wij uitsluitend duurzame, gecertificeerde en milieuvriendelijke materialen. 

Materiaal 

Alle materialen worden met uiterste zorg ingekocht. Hierbij wordt gelet op de kwaliteit van het product. Bij fabricage wordt het materiaal nogmaals gecontroleerd op kwaliteit. Zo garanderen wij altijd hoogwaardige producten. Wij leveren verschillende houtsoorten, waarbij een ieder zijn eigen duurzaamheidsklassse kent. Kijk voor meer informatie over onze houtsoorten op onze pagina duurzaam bouwen.