Prefab garage bij Houtbouwmaatwerk

Wat is nou eigenlijk een houten prefab garage? Een prefab garage van hout, betekent dat de houten garage reeds grotendeels, vooraf, in kant-en-klare elementen wordt voorbereidt. Het grote voordeel daarvan is dat er op de bouwlocatie minder werk gedaan hoeft te worden, de wanden en overige materialen zijn namelijk al grotendeels voorbereidt. Dit voorbereiden van de panelen voor uw garage geschiedt in onze eigen fabriek, door onze eigen medewerkers die vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

De prijs van een prefab garage bij Houtbouw Maatwerk

De prijs van een prefab garage is van een hoop factoren afhankelijk. Het begint bij de fundering. Dit is de ondergrond waarop uw houten constructie komt te staan. Wenst u een gemetselde borstwering of liever een hardhouten ringbalk? Daarna is het de vraag welke materialen u wenst te gebruiken in uw prefab garage. Welke houtsoort wenst u? Moet het geïmpregneerd zijn? Wenst u de wanden dubbel bekleed te hebben? Wilt u daksingels, dakpanplaten of echte dakpannen op het dak? En zullen we uw prefab houten garage of tuinhuis ook moeten voorzien van bijvoorbeeld een PVC- of zinken dakgoot? Al deze verschillende factoren bepalen uiteindelijk de prijs van uw prefab garage of prefab schuur.

Doordat iedere prefab schuur, houten garage of tuinhuis door ons op maat is gemaakt (volgens specifieke wensen van de klant), is het niet mogelijk om een standaard opbouwbeschrijving van a-z te leveren. Wij adviseren dan ook om uw houtbouw maatwerk constructie door onze monteurs te laten plaatsen. Zo heeft u de mogelijkheid om uw prefab garage, houten prefab schuur, of tuinhuis zo snel mogelijk in gebruik te nemen. Waarom moeilijk doen, als wij het u makkelijk kunnen maken? Al uw zorgen worden zo ontnomen. 

Vragen over een prefab garage?

Prefab houtbouw is voor Bulko Nederland niks nieuws of vreemds. Reeds 25 jaar bouwen wij houten schuren, tuinhuizen, en garages van hout volgens het prefab houtbouw concept. U bent dus bij ons aan het vertrouwde adres voor uw houten constructie. Heeft u reeds uw wensen klaar liggen? Vraagt u dan geheel vrijblijvend een prijsopgave bij ons aan en wie weet heeft u ook spoedig een prefab berging van Bulko Nederland in uw tuin.

Heeft u nog vragen over een prefab garage? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. Graag staan wij u persoonlijk te woord. Bel gerust met 0525 - 63 40 04. Voor advies over een prefab garage kunt ons elke werkdag bereiken van 09:00 tot 17:00. Ook kunt u al uw vragen over bouwen van een carport stellen per mail naar verkoop@bulko.nl. Uiteraard bent u tijdens kantooruren ook welkom op ons adres.