Wonen en werken

Van hoog naar laag sorteren

37-40 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wonen & werken

In de categorie ''Wonen & werken'' vindt u alle houten woningen, tuinkantoren en lodges van Bulko Nederland. 

Houten woningen

Onder de houten woningen van Bulko vindt u alle luxe houten woningen, schuurwoningen, chaletwoningen, recreatiewoningen en mantelzorgwoningen. Wij bieden de woningen woonklaar op, maar ook een casco-prijs behoort tot de mogelijkheid. Uw wensen kunnen eigenlijk niet te gek. Vraag een offerte bij ons aan met exact uw wensen, een schetsontwerp of architecttekening en uw verdere gegevens, zodat wij voor u een prijsindicatie kunnen opstellen. Bevalt deze prijs? Dan komt de adviseur gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij verzorgen het gehele traject, wat betekent: van vergunningsaanvraag en bestemmingsplan tot uiteindelijke oplevering van uw prachtige houten woning! 

Meer maatwerk houten woningen bekijken? Bekijk hiervoor onze website Timbersales!

Tuinkantoren

De houten tuinkantoren die Bulko biedt, worden steeds luxer en moderner. Wij leveren casco tuinkantoren, geïsoleerde tuinkantoren, tuinkantoren met installatie en complete tuinkantoren. De houten tuinkantoren van Bulko zijn over het algemeen met plat dak. Ook kunt u een duurzaam tuinkantoren door ons laten bouwen. Sedum dakbedekking of zonnepanelen op het dak zijn geen enkel probleem. De gevels van de tuinkantoren zijn vaak voorzien van Red Cedar of ThermoWood! Dit om een lange levensduur van het houten tuinkantoor te garanderen. Neem contact op voor meer informatie.

Lodges

De Lodges van Bulko Nederland zijn speciaal bedoeld voor parkeigenaren van bijvoorbeeld glampings, campings en recreatieparken. De duurzame Lodges van Bulko zijn door zijn uitstekende isolerende eigenschappen het hele jaar door verhuurbaar. Dit betekent dat de Lodges een zeer goed rendement hebben voor u als eigenaar. 

Bekijk de duurzame Bulko Cork Lodge!

Behoefte aan een kwalitatief houten bouwwerk? Bekijk ons assortiment!
Bouwwerk
  • meer
Houtsoort
  • meer
Dakvorm
  • meer